Název | Množství a jednotka |
---|---|
brambory | 1 kg |
červená cibule | 1 ks |
hrubozrnná hořčice | 2 lžíce |
bílý vinný ocet | 2 lžíce |
extra panenský olivový olej | 2 lžíce |
petrželka | |
hovězí vývar | 150 ml |
čerstvě mletý pepř | |
sůl |
Postup: Připravíme si tmavší máslovou jíšku, kterou zředíme vývarem nebo studenou vodou... zobrazit recept
Postup: Mladé výhonky smrků otrháme nebo odstříhneme. Nesmí být delší jak 5... zobrazit recept
Postup: Cibuli nakrájíme nadrobno a zpěníme na másle. Přidáme nastrouhaný celer a mouku... zobrazit recept
Postup: Mrkev očistíme a nastrouháme na nejjemnějším struhadle (hvězdičky) nebo... zobrazit recept
Postup: Připravíme si tři náplně:Bílá náplň:1/2 ztuženého tuku (Iva) rozpustíme v... zobrazit recept
Žloutky: zbylé žloutky dáme do porcelánového hrníčku a zalijeme lžičkou oleje. Chléb: nejlépe je uložený do chlebovky, přikrytý utěrkou. K chlebu můžeme přidat rozkrojené jablko, vydrží déle vláčný. Tvaroh: tvrdý tvaroh se... zobrazit článek
* DOMÁCÍ KUCHYNĚ* HOTOVKY* SPECIALITY ZE ZVĚŘINY* NOVINKA: WIFI pro hosty ZDARMA